Työnhaun Verkkonavigaattori

Työnhaun Verkkonavigaattorin avulla (työtön) työnhakija voi helposti ja itsenäisesti kehittää sähköisiä työnhakuvalmiuksiaan verkossa.

Verkkonavigaattorin tarkoituksena on oleellisimman ja hyödyllisimmän työnhaun verkkoinformaation ja palveluiden äärelle opastaminen. Ohjelma toimii automatisoitujen sähköpostiviestien kautta ja käyttää LinkedIn-profiilia hyödykseen ohjelman eri vaiheissa. Verkkonavigaattorin tunnuspiirteitä ovat:

  • Skaalautuvuus
  • Sujuva suoritustapa
  • Sisällön ajantasaisuus ja kehitystyö
  • Räätälöitävyys työnhakijan lähialueen palveluista
  • Työnhakijan ja ohjaajan vuorovaikutus

Verkkonavigaattorin palvelupolku

Työnhakija saa ohjaajaltaan salasanan sekä nettisivun osoitteen, jossa hän pääsee liittymään oman alueensa Verkkonavigaattoriin. Liityttyään työnhakija saa samantien tervetulosähköpostin, jossa kerrotaan lyhyesti Verkkonavigaattorista ja sen suoritustavasta. Tervetulosähköpostin tehtävänä on luoda LinkedIn-profiili sekä verkostoitua ohjaajan kanssa. Seuraavat seitsemän Verkkonavigaattorin osaa eri aiheista lähetetään arkiaamuisin päivän välein. Alla olevasta kaaviosta näet Verkkonavigaattorin rakenteen, ja kuinka kauan jokaisen osan sisäistämiseen ja tehtävien tekemiseen arviolta menee. Ohjelman päätteeksi työnhakija kuittaa läpikäyneensä Verkkonavigaattorin ohjaajalleen. Työnhakija ja ohjaaja voivat vielä pitää kaiken päätteeksi loppukeskustelun esimerkiksi LinkedInin välityksellä. Verkkonavigaattorin läpikäyneellä työnhakijalla on nyt sähköiset työnhakuvalmiudet ajantasalla sekä konkreettisia työkaluja ja toimintatapoja parantaa mahdollisuuksiaan sähköisessä työnhaussa!

Koekäytä Verkkonavigaattoria

Tutustu ja liity reilun viikon kestävään ohjelmaan itse alla olevasta linkistä:

Työnhaun Verkkonavigaattorin demo, salasana sivulle: c8fhs39v

Ja mikäli olet kiinnostunut kuulemaan Verkkonavigaattorista lisää, ota yhteyttä mikko@mikkokesa.fi / 0400 203 494 tai jätä lisätietopyyntö alla.

Sähköposti/puhelinnumero: